Wat zoekt een single

Wat zoekt een single?

Er wordt wel eens gezegd dat op iedere potje een deksel past, maar op sommige potjes passen meer deksels dan op andere potjes! Van sommige vrijgezellen kan je je absoluut niet voorstellen waarom ze vrijgezel zijn terwijl je juist bij anderen je er over verbaast dat ze een relatie hebben. Bij onze zoektocht naar de ware liefde vinden we een aantal dingen erg belangrijk. We roepen over het algemeen allemaal hard dat vooral het karakter erg belangrijk is, maar bewust of onbewust tellen zaken als een goed uiterlijk en geld of een goede baan toch ook wel mee. Wanneer singles zich inschrijven op een datingsite zijn er een aantal zaken die ze belangrijk vinden om de juiste partner te vinden.

#1 Uiterlijk

Op nummer één staat toch wel het uiterlijk. Het gaat er niet eens echt om of iemand echt knap is, maar er moet wel sprake zijn van aantrekkingsvermogen. Je wilt tenslotte geen partner waar je naar kijkt en denkt van moet ik daar het bed mee delen. Verder vinden de meeste mensen het ook belangrijk wat hun omgeving vindt. Met een aantrekkelijke partner kan je beter voor de dag komen. Je ziet vaak dat knappe mensen ook een knappe partner hebben. Wanneer je er goed uitziet heb je het letterlijk voor het uitkiezen. Bij mensen die als minder aantrekkelijk worden beschouwt ligt de lat vaak wat lager. 

Hoe je er uit ziet, daar kan je niet veel aan doen. Maar je kan er wel voor zorgen dat je er zo goed mogelijk uitziet. Een goede verzorging, het juiste kapsel en leuke kleren doen vaak wonderen. Wanneer je je zwakke punten weet te verbergen en juist je goede punten benadrukt, dan zal je zien dat je er aantrekkelijker uitziet. 

#2 Geld

Het klinkt eigenlijk heel fout maar veel mensen vinden geld of een goede baan toch wel erg belangrijk. Denk aan alle rijke oude mannetjes met hun 30 jaar (of meer) jongere modellen. Je kan mij niet vertellen dat dat om hun goede looks gaat of het geweldige karakter. Veel mensen dromen ervan om rijk te zijn, een schitterend huis te hebben, te kopen wat je wilt en heel je leven niet te hoeven werken. Iemand met veel geld zal makkelijker een partner vinden dan iemand met maar een simpel baantje.

#3 Karakter

Het karakter telt gelukkig nog wel een beetje mee. Hoewel iedereen op een ander karakter valt, zijn er toch veel bepaalde eigenschappen die mannen en vrouwen belangrijk vinden. 

Mannen willen over het algemeen een makkelijke vrouw. Geen vrouw die om alles zeurt, maar een vrouw waarvan je naar voetbal mag kijken met een biertje en je voeten op tafel. Verder vinden de meeste mannen het ook fijn als ze goed verzorgt worden. Dus dat het eten op tafel staat, het huis schoon is en er een biertje wordt gebracht tijdens het voetbal kijken. Een vrouw moet niet te geemancipeerd zijn. De meeste mannen willen zich graag macho voelen en het idee hebben dat ze hun vrouwtje moeten beschermen. 

Vrouwen zoeken juist iets heel anders in de man. Aangezien de meeste vrouwen graag over alles praten, vinden ze het belangrijk om een man te hebben die naar ze luistert en samen graag leuke dingen doet. De ideale man praat graag over zijn gevoelens en vindt het niet teveel moeite om een keer wat in het huishouden te doen. 

#4 Hobby en intresses

Het staat pas op de 4e plek maar om ongeveer dezelfde hobby's en intresses te hebben is eigenlijk best belangrijk om een relatie te laten werken. Wanneer je samen een passie deelt, breng je automatisch meer tijd met elkaar door en heb je altijd wel wat om over te praten. Mensen die zich inschrijven op een datingsite kijken er wel vaak naar wat de hobby's zijn van een ander. Het is altijd fijn om iets gemeen te hebben.

 #5 Woonplaats

Singles die zich inschrijven op een dating site zoeken vaak naar singles in hun omgeving. Dit omdat het uiteraard veel makkelijker is met daten. Je hoeft geen uren te reizen om tijd met elkaar door te brengen en je kan sneller en makkelijker wat met elkaar afspreken. Verder hebben de meeste mensen een heel leven in hun eigen omgeving en zien geen van beiden het ook zitten om dit op te geven en heel ergens anders te gaan wonen. Er zijn uiteraard genoeg succes verhalen van lange afstandsrelaties die wel goed werkten, maar over het algemeen vinden de meeste singles het toch wel erg makkelijk als hun eventuele nieuwe partner dicht in de buurt woont.

Reactie plaatsen

Reacties

JJ van Dijk
6 jaar geleden

Reageer op mij of een van de vele anderen via http://naturistdating.loggy.nl
Welkom

anibal1978
12 jaar geleden

Super-ego flings courtesies felt in behalf of getting, using, fucking and projecting. http://orubeb.com

Maak jouw eigen website met JouwWeb